Träff 42 2015-05-31

Vädret på årets femte träff?
Runt +10, väldigt blandat mellan mulet, soligt, blåsigt samt några regndroppar.
Det ska bli spännande att se om det kommer någon när jag sitter och skriver detta en och en halvtimme innan mamma, jag och Izor ska gå hemifrån.
Det är ju Mors dag och Elitloppet.


Så vilka kom denna gång?
När Izor och vi kom närmare sporthallen såg vi Qurt och en ny dvärgschnauzer – det var lilla tiken Daphne, som normalt sett bor i Tullinge(!) men som var och hälsade på Qurt och hans familj.
Qurt såg oss på håll förstås.
Strax därpå kom Smilla och en något justerad Morris.
Och till sist kom även lilla Ki, snusern som bor på Kungsholmen.
Så totalt sex hundar denna gång.
Fåren var ute så vi gick till lilla hagen där främst Ki och Qurt röjde runt – med hjälp av mig. Men även Daphne sprang lite – och Smilla!!!! Hon lekte med både Ki och Daphne. Och med Qurt, men då lade sig Morris i och bestämde att de inte fick leka med varandra.
Vi gick runt lite i hagen innan vi bytte hage och började bege oss hemåt, i den andra hagen lekte mest Ki och Daphne med varandra.
Men även Izor och Morris sprang lite, Morris hade ju ont i tassen så han tog det mest lugnt.
Daphne och Qurt gick hem till sig och vi andra följdes åt en liten stund innan de andra gick tillbaka till ursprungsplatsen och Izor och vi gick hem för att fira Mors dag.
Runt 200 bilder blev det totalt med nya kameran, tyvärr har den nya modellen inte höghastighetsfunktionen kvar, men jag lyckades hänga med lite i svängarna, fast å andra sidan kanske man inte ska leka med motivet och fota samtidigt…
Å andra sidan så Ki var så upptagen med att leka så hon krockade med en sten, men sprang vidare.