Träff 14 2013-01-27

Vädret?
Mulet och ca -2.

Vilka kom denna gång? Hugo med matte var på plats, och så dök Morris upp med två syskon - brodern Ville och systern Ebba.
Sedan dök även Doris, Maja, Smilla och så ytterligare en ny snuser, nämligen sju månader gamla Prins (som kan vara Abbes son).
Vi gick iväg och släppte hundarna i hagen där vi brukar släppa vovvarna. Prins fick vara kvar i kopplet då matte var lite osäker eftersom det var första gången, men det gick bra det med.
Vi promenerade i hagen, vovvarna sprang, luktade och lekte lite grann, vi gick ut ur hagen och gick ridvägen inne i hagsystemet innan vi gick in i största hagen och promenerade tillbaka.
Vi mötte en del andra hundar, vars hussar och mattar tyckte det var roligt med alla dvärgschnauzrar som myllrade (dock inte på något framfusigt "schnauzeraktigt" sätt).
Izor fick dock upp ett spår och försvann åt ett helt annat håll med nosen i backen när vi skulle gå in i allra största hagen. Han lyssnade varken på mig eller stormatte så jag gick och hämtade honom.
Efter vi tagit oss ut ur hagen via grinden närmast sporthallen så skiljdes vi åt, vi (Izor, jag och stormatte) var de enda som skulle åt vårt håll.

Trevligt med nya hundar, och trevligt att vi var så många igen. Det blir en helt annan stämning bland hundarna när vi är flera.

Dela den här sidan